Σχετικά με εμάς

EXERETON

Προϊόντα άριστης ποιότητας που ξεχωρίζουν

Το EXERETON δημιουργήθηκε το 2015,λόγω της δικής μας ανάγκης για διατροφικές αλλαγές. Για υγιεινή απόλαυση χωρίς ενοχές και δεύτερες σκέψεις. Χωρίς ζάχαρη λοιπόν,χωρίς αλεύρι ενίοτε ακόμη και χωρίς γλουτένη , εστιάσαμε στην μεσογειακή διατροφή και τα οφέλη της.

Έτσι γεννήθηκε το EXERETON , το οποίο πριν ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό, για δυο ολόκληρα χρόνια δοκίμαζε συνταγές υπό την σοβαρή επίβλεψη ειδικών σεφ,διατροφολόγων και τεχνολόγων τροφίμων.

Ο σκοπός μας

Συνδυάζοντας άριστης ποιότητας πρώτες ύλες δημιουργούμε καθημερινά γευστικές απολαύσεις, ακολουθώντας πάντα τις διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις των επισκεπτών μας. Προτεραιότητα μας αποτελεί η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή καθώς και η γευστική ικανοποίηση,με προϊόντα που ξεχωρίζουν,δημιουργούν και αναπολούν την παράδοση με μια σύγχρονη πινελιά.

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι η μύηση του καταναλωτή στην υγιεινή διατροφή και κατ’επέκταση σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Επιθυμούμε να διευρύνουμε τους διατροφικούς ορίζοντες των επισκεπτών μας προτείνοντας εναλλακτικές,υγιεινές αλλά συνάμα και νόστιμες δημιουργίες. Στόχος μας είναι να καταρρίψουμε τον μύθο που λέει πως ο,τι είναι υγιεινό δεν μπορεί να είναι και γευστικό. Γιατί αν τελικά είμαστε ο,τι τρώμε, ας είμαστε κάτι “EXERETON”.

Newsletter

Εγγραφείτε για νέα και προσφορές

    Back to top
    Welcome

    Organic products

    Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
    Follow and socialize with us