Μέθοδοι πληρωμής

Μέθοδοι πληρωμής

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με τους παρακάτω τρόπους ήτοι:

1. Με Αντικαταβολή
Τα προϊόντα μεταφέρονται στον πελάτη μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), όπου κατά την παραλαβή τους πληρώνεται το ποσό που αναγράφεται στο voucher στο αντίστοιχο πεδίο . Σε περίπτωση δε άρνησης του πελάτη να καταβάλει το ανάλογο ποσό, η εταιρία FRUCTUS EE, δικαιούται να απόσχει από την έναρξη εκτέλεσης των υποχρεώσεών της από την πώληση έως ότου συμμορφωθεί ο πελάτης προς την αξίωση αυτή. Για όλες τις πωλήσεις με καταβολή του τιμήματος με αντικαταβολή, η επιβεβαίωση και αποδοχή της παραγγελίας γίνεται όπως σε όλες τις περιπτώσεις εγγράφως (ηλεκτρονική αλληλογραφία – e mail) .

2. Με Χρέωση Πιστωτικής Κάρτας είτε Χρεωστικής Κάρτας είτε Προπληρωμένης Κάρτας εκδόσεως αναγνωρισμένης Ελληνικής ή Αλλοδαπής Τράπεζας.
Αν ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να ολοκληρώσει την πληρωμή της παραγγελίας του με τους εξής τρόπους:

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού PAYPALL.

Με τους παραπάνω τρόπους μπορεί να πληρώσει με ασφάλεια, αφού οδηγείται σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. Στη συνέχεια, δίνει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας και μόλις πραγματοποιηθεί η έγκριση, το ποσό πιστώνεται στον λογαριασμό της εταιρείας και εκτελείται η παραγγελία του.

2.1 Ασφάλεια.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

3. Με πληρωμή στο κατάστημα
Δίνεται η δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας στα καταστήματα της εταιρείας που βρίσκονται στην οδό Κούσκουρα 1, Θεσσαλονικη, ΤΚ:54622 ή Στέλιου Καζαντζίδη 46, Θέρμη 57001 τα οποία λειτουργούν: Δευτέρα-Σάββατο ώρες: 09:00-22:00 .

4. Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Ο πελάτης μπορεί να καταθέσει τα χρήματα που αφορούν την παραγγελία του στον παρακάτω λογαριασμό μας.

  • ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5238-084636-058
  • IBAN: GR0801722380005238084636058
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: FRUCTUS ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
Back to top
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us